torsdag 13 februari 2014

inlägg nr 1

Hej!
Då ska jag för första gången göra ett inlägg i en blogg. Det känns mycket underligt att alla kan läsa mina inlägg.
Detta kommer att vara min del av en kurs på MAH om digitala medier. Det som just nu känns viktigt och som öppnar mina ögon är jag inser hur mycket tid som jag lägger på medier varje dag både i mitt arbete och på min privata tid. Det känns otroligt många timmar som kunde lagts på elever istället framför allt på min arbetstid. Är detta viktigt eller ska eleverna få mer tid med mig? En fråga som känns viktig att komma tillbaka till.

2 kommentarer:

 1. Hej Anna, jag har precis gått igenom din medieundersökning. Då jag missade gruppdiskussionen fick jag i uppgift att granska 3 arbeten var ev det ena var ditt. Det var intressant att gå igenom det då de barn jag mött var betydligt yngre (8-9 år). Skulle vara spännande att följa barn/ungdomar under några år och se hur det utvecklas. Om det finns några mönster...

  Gillar dina tankar här i bloggen också. När blir ens fokus på media mer onödigt tidsfördriv istället för något givande. Kanske en svår gräns som tåls att tänka på :)

  Hälsn.
  Sandra Roma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina tankar. Jag är inte den mest flitiga på denna sida. Små barn får idag så mkt input via plattor och annat. Det vore intressant att se in i framtiden på hur det påverkar dem egentligen?????

   Radera